Ga naar de homepage  Ga naar de contactpagina

 

Contactgegevens
Countlogic Business Support B.V.
Postbus 351
3800 AJ Amersfoort

(T) +31 (0) 6 1091 5139
(E) info@countlogic.nl
Kijk op onze contact-pagina voor ons bezoekadres
 
Wij zijn lid van:
VNSA
NIRPA

Zoeken op deze site Zoeken   Ga naar onze sitemap Sitemap


Diensten

U bent hier: HomepageDiensten

Sinds onze oprichting in 2001 zijn wij dienstverlenend op het gebied van detachering, interim-management, outsourcing en recruitment. Door onze ruime ervaring en specialisatie kunnen we adequaat reageren op uw vragen. Flexibiliteit, professionaliteit en intensieve communicatie met opdrachtgevers en collega?s kenmerkt de werkwijze van de organisatie. Onze ervaren mensen, met de juiste opleiding en werkervaring, hebben bijna geen inwerktijd nodig en zijn zeer allround inzetbaar.

Onze Diensten

Detachering / interim-management

Tijdelijke vervanging van personeel bij ziekte of zwangerschapsverlof, speciale projecten, extra expertise, een openstaande vacature en begeleiding van implementatie projecten, zijn enkele voorbeelden waarbij detachering en interim-management de ideale oplossing zijn.

Onze medewerkers bieden ondersteuning op alle niveau?s, van medewerker personeelsadministratie tot manager payroll, en zijn bekend met diverse systemen van bijvoorbeeld ADP, LogicaCMG, Raet, Unit 4 Agresso en SAP-HR.

Outsourcing

Door de grote hoeveelheid aan wijzigingen in wet- en regelgeving is de personeels- en salarisadministratie een afdeling die steeds zwaarder wordt belast. Wilt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en de kosten reduceren, dan is uitbesteding van dit bedrijfsproces de juiste oplossing. Geen zorgen meer over het juiste kennisniveau van uw medewerkers en continu?teit van de afdeling. In overleg met u stellen we een dienstenpakket samen.

Recruitment

Bent u op zoek naar een junior salarisadministrateur, een beloningsadviseur, manager shared service center HR? Door onze ruime ervaring in dit vakgebied zijn wij vaak in staat om snel een geschikte kandidaat aan te bieden. Hierbij is het ook mogelijk om de kandidaat eerst op detacheringbasis te leren kennen, alvorens deze vast bij u in dienst te nemen.

 

Home  |  Diensten  |  Referenties  |  Vacatures  |  Contact  |  Links  

© Copyright Countlogic Business Support BV - 2008 - 2023
Disclaimer
Valide CSS!